Monday 11 February 2008

*** the fountain ***



Nαι, σημερα ηταν που θα επαιρνα τις εφημεριδουλες μου κ τον καφε μου κ θα απολαμβανα μια μοναχικη Κυριακη.. Δεν κανονισα καμια εξορμιση, κανενα μεσημεριανο τραπεζι, ειχα μαγειρεψει απο χθες, ειχα καθαρισει το βρωμοσπιτο (βρωμοσπιτο το λεω απο τη μερα που μπηκα, κι αυτο το ατιμο κανει τα παντα για να με επαληθευει!!!), κ σημερα θα ξυπνουσα απλα για να μην κανω τιποτα!!! Ναι καλα... Βγαζω λοιπον το πατουσι μου απο το κρεβατι ζεστο ζεστο , και ΠΛΑΤΣ!!!! Και @@*&%#%@%&^&*&^%$##$$&^&@@**... Καλημερα σας!!! Εδω και τρεις μερες δεν εχει να σταματησει να βρεχει.. Το βρωμοσπιτο, ειναι χτισμενο μεσα σε βραχο (ο οποιος καταλαμβανει κ το μισο σαλονι, εντυπωσιακο κ ομορφο , δε λεω!) , κ τωρα εχω μια φυσικη πηγη μεσα στο σπιτι (δυο-τρεις για την ακριβεια) κ αναβλυζει γαργαρο νερακι... Η σφουγγαριστρα εχει γινει προεκταση του χεριου μου, τα χαλακια μου ειναι 50 κιλα το ενα με τοσο νερο που εχουν πιει, και τα εχω μες στη μεση, μη μπορωντας να τα απλωσω καπου γιατι ,ω ναι, ΑΚΟΜΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!!! (ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΨΑ ΤΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ!!! @@%&%$^^&%$) ..επισης, οι τοιχοι γυρω απο το κρεβατι, οι τοιχοι που εβαψα πριν μια εβδομαδα γιατι ηταν μαυροι απο την υγρασια, ειναι γεματοι με μικρες χαρουμενες σταγονιτσες που καταληγουν σε μικρες μικρες λιμνουλες.. Οκ, πλεον, μετα απο ναυμαχια δωδεκα ωρων μπορω να πω οτι κατι εχω καταφερει. αλλα φοβαμαι μην ξυπνησω σε καμια βραχονησιδα προς Σικινο μερια αυριο!! Ευτυχως που το κρεβατι ειναι χτιστο κ μαλλον θα παραμεινω μεσα...
Ουφ.. Περιπετειωδης η ζωη στο νησι.. Ενταξει μωρε, καλο ειναι κ το βρωμοσπιτο.. Σαν το περσινο δεν ειναι, αλλα εχει αγναντι... κ ηλιοβασιλεμα... κ γειτονια ωραια... Κι ας τρεχει το καζανακι, κι ας εχει υγρασια.. ποσο ακομα??? Σε ενα μηνα το πολυ θα εχουμε καλοκαιρι εδω.. Και θα πινω τον καφε μου στην παγκαδα εξω.. Και θα λιαζομαι.. Και οταν θα πιασουν οι ζεστες θα τρυπωνω μεσα στο βραχο μου να δροσιζομαι!!!
Που τη βρισκω τη διαθεση... Νανι τωρα.. Και ελπιζω αυριο το πρωι να πατησω στερια και οχι κανεναν αχινο!!! :p
***

16 comments:

ion said...

Η Iro η γοργονα που ζει στο βραχάκι της...

Χμ, μάλιστα.

Unknown said...

ου να μου χαθεις μας κανεις και καζουρα.. ταχαμου παραπονα απο το σπιτι και ολο αυτο ευκαιρια να μας περιγραψεις το σπιτι.. για να μελαγχολησουμε εμεισ με τα δικα μας..


γυναικες

iro* said...

@ion μονο η ουρα μου λειπει, γιατι λεπια εχω ηδη βγαλει!!! Φτανειειειειειειιειειειει!!!!!!!
Ασε που πανω μου εχουν αρχισει να φυτρωνουν αυτα τα πρασινα γλοιωδη φυκια και να κολλανε πεταλιδες!!!
Αμ το αλλο??? μου χτυπανε την πορτα χταποδια που ψαχνουν καβατζα για να ξεχειμωνιασουν!! (κ τα ξερεις τωρα τα χταποδια.. οχτω φορες το καθενα χτυπαει, με εχουν πρηξει!!) :p
***

@narita δεν μπορω να ξεφυγω με τιποτα ε?? παλι καταλαβες τον αθλιο σκοπο μου που τοσο επιμελως προσαθησα να κρυψω μεσα στην υποτιθεμενη κραυγη απελπισιας στο post μου... ε ναι λοιπον, περναω τελειαααα!!! ουιιιιιιι!!!
***

ion said...

Βάλε τον αδερφό σου τον Μέγα Αλέξανδρο να τα σκοτώσει ρε συ.

Τεσπα, για Republic τα μαθες έτσι; Έναν δεν χώνευα εκει μέσα ρε γαμωτι και έγινε η αιτία να χαλάσει ο σταθμός. Στης demys μπήκες καθόλου;

iro* said...

@ion ο αδερφος μου απλα ζει και βασιλευει (δεν σκοτωνει, απλα "εκπολιτιζει" !!!)

Τα 'μαθα για republic, ενημερωνομαι!! Συμφωνω μαζι σου.. Κι ελεγα φετος που εβαλα κ γρηγορο ιντερνετ οτι θα ακουγα καλυτερα απο περσυ.. Ασ'τα!!!
Κρυφοκοιταω κ στης Ντεμης, μην κοιτας που δεν το λεω!!! :)
***

ion said...

Καλε βαλτον να τα σκοτώσει να τα ψήσουμε και να πιούμε κανα ουζάκι.
Τι να τα κάνω εκπολιτισμένα χταπόδια?

Που αναγκάστηκα να βγάλω το λογότυπο με το χεράκι απ το blog μου.. Τραυματική εμπειρία. Το είχα απ όταν πρωτοξεκίνησα

Dimitris said...

Epitelous back!
Kai ta problimata tis kathimerinotitas mas einai...

Pan said...

Καλησπέρα!

Συγνώμη αλλά το
χρειαζόμουν το
γέλιο!

Άντε πάλι τυχερούλα!

Δεν χρειάζεται να
κατεβαίνεις στην
θάλασσα για να ψαρεύεις!

Έρχονται τα ψαράκια φρέσκα
φρέσκα στο τηγάνι σου!

unlearn... said...

Καλά με τέτοια θεα χαλαλι!!!

Ασε που τώρα που θα καλοκαιριάσει δε θα χρειάζεται να τρέχεις και στις παραλίες....Κάθε πρωί απλά θα σηκώνεσαι απο το κρεβάτι και μπλουμ πρωινή βουτιά στην προσωπική σου πισίνα.
Λίγοι έχουν αυτό το προνόμιο αγαπητή!

Μάλιστα, μάλιστα....ωραιότατα!

Λαλαλαααααα!!!!

Unknown said...

α ναι μετά από τόσο καιρό το ξαναθυμήθηκα

θέλω 2ο αστέρι στη φανέλα

Kwlogria said...

Κούκλα μου γλυκιά!!!! Γαμώτο με τα νερά, (να προσέχεις τα κοκαλάκια σου με την υγρασία!!!) καθόλου γαμώτο όμως με το σπίτι, τη θέα... δεν παίρνει να το φτιάξεις; Εσύ, ο ιδιοκτήτης... κάπως να γίνει βρε παιδί μου!!! Φιλιά, να είσαι πολύ καλά και μη χάνεσαι!!!!! :))))))))))))

Kwlogria said...

Που είσαι καλέ μου;;; Σε ρούφηξαν τα νερά ή μήπως η όμορφη Άνοιξη με τα λουλούδια της;;; Άντε, εμφανίσου!!!! :)))))))))))

manetarius said...

Πάλι τελευταία και καταϊδρωμένη έφτασα... να πιω λίγο νεράκι να ξεδιψάσω;

Kwlogria said...

Που είσαι κοριτσάρα μου όμορφη;; Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, να είσαι καλά, χαρούμενη, ευτυχισμένη, λαμπερή!! Άντε, μας έλειψες!!!! :))))))))))))))))))

Anonymous said...

matakia mou mou exeis leipsei elpizw na eisai kala kai na pernas kalytera

Anonymous said...

mmmm.... elpizo na to exeis ftiaksei :-)