Wednesday 31 October 2007

***...λελελελελελελελελε...***

Και μακαρι να ειχα κατι να πω... Μακαρι να ημουν ακομα στον κοσμο μου, στο ροζ συννεφακι μου.. Αλλα δεν ειμαι!! Κ το χειροτερο ειναι οτι δεν ξερω που ειμαι τελικα!! Περιμενω.. Ακομα περιμενω, οπως κ χιλιαδες αλλοι εκπαιδευτικοι.. Περιμενω ποτε θα κανει τα conne του ο νεος Υπουργος παιδειας, να δει ποιος θα παει που, κ μετα αν θυμηθει να υπογραψει κ κανενα εγγραφο μπας κ δουλεψουμε κ εμεις φετος.. Κ τα παιδακια μου στο νησι ακομα δεν εχουν γυμναστη.. Κ ημουν εκει οταν ειχαν ανοιξει τα σχολεια, πηγα κ στον αγιασμο τους.. "Κυρια τι ωραια που θα σας εχουμε κ φετος!!" "Κυρια, πρωτη μερα ποδοσφαιρο!!!" ... Που να ηξεραν τα πουλακια μου οτι μονο ποδοσφαιρο θα παιζουν, αφου η ωρα της γυμναστικης ειναι κενη ακομα..
..Κ περιμενω..Κ δεν μπορω να ξεκινησω αλλη δουλεια, πως να ξεκινησω??? Αφου ειμαι να φευγω απο μερα σε μερα.. Διακοπες διαρκειας.. ΦΤΑΝΕΙ!!!!


Σημερα εχει γενεθλια η αγαπη της ζωης μου. Ο ανθρωπος που με μεγαλωσε, που μου εμαθε τα παντα, που με πηγε παντου, που ζησαμε μαζι τα 5 πιο καθοριστικα χρονια της ζωης μου..
Ταξιδια, μουσικες, παρεες, τροπος ζωης.. Ολα δικα του.. Κ τα μοιραστηκε μαζι μου τοσο γλυκα.. Μονο που δεν την αντεξα την Αθηνα.. Μαλλον ενιωθα μικρη για νοικοκυριο.. Ειχα ακομα λιγο τρελα μεσα μου.. Αν κ ετσι κ αλλιως η ζωη μαζι του μια τρελα ηταν.. Μαλλον ανωριμη ημουν. Περασαν κ τρια χρονια. Σε τρεις μερες κλεινουν ακριβως τρια χρονια που τον αφησα. Τετοια μερα, στα γενεθλια του, ημασταν στη Λισαβωνα.. Σαν αυριο , στη γιορτη μου, γυρισαμε Αθηνα, στο σπιτακι μας.. Κ μετα απο δυο μερες εφυγα.. Δεν ξερω αν εκανα καλα. Εζησα τοσο ομορφα πραγματα σ'αυτα τα τρια χρονια.. Κυριως δυνατες φιλιες!! Δεν μετανιωνω.. Απλα ειναι που παντα πιστευα οτι μια μερα θα καταληξουμε παλι μαζι, οτι θα ζησουμε μαζι για παντα. Την ανοιξη που τον πηρα τηλεφωνο στη γιορτη του (ειχαμε να μιλησουμε απο τα χριστουγεννα), μου ειπε οτι παντρευτηκε με πολιτικο.. Η κοπελα του ηταν εγκυος. Εκλαψα πολυ, παρα πολυ (κ ακομα κλαιω καμια φορα). Δεν ξερω αν θα καταληγαμε μαζι, εχω τραβηξει κ εγω το δρομο μου ετσι κ αλλιως.. Απλα ποναει πολυ η στιγμη που συνειδητοποιεις οτι το τελος ειναι οριστικο.. Οριστικοτατο!!! Σημερα δεν τον πηρα τηλεφωνο, εμαθα οτι γεννησανε πριν μια εβδομαδα..
Ειναι που μ'αυτο τον καιρο, αυτη την αδρανεια στη ζωη μου κ την αβεβαιοτητα δεν γινεται να μη τα σκεφτομαι ολα αυτα.. Πριν τρια χρονια τετοιες μερες αλλαξε ολη η ζωη μου.. Καλυτερα?? Χειροτερα?? Θα δειξει... Προς το παρον καλα παει.. Αλλα να μη γκρινιαξω κ εγω λιγο????

... Ειναι κ αυτη η βαρκουλα που ειδα σημερα στην Τσιμισκη κ μου γαμησε τελειως την ψυχολογια...*
***

12 comments:

Love and Poison said...

Επιτέλους! Θυμήθηκες το blog σου! Να γκρινιάξεις όσο θες, αλλά δεν κάνεις κ τπτ άλλο ;ΡΡΡΡ

Μία μας σπας τα νεύρα με τις φώτο της Ίου και ζηλεύουμε, μια γκρινιάζεις για τα δάχτυλα που δεν έχεις, μια η δουλειά, την άλλη η βαρκούλα στην Τσιμισκή...

Όσον αφορά το κυρίως θέμα, μάλλον δε θα σας καταλάβω ποτέ από ότι φαίνεται... Έτυχε και γω να χωρίσω μετά από διακοπές και ακόμα να καταλάβω το γιατί...

Διαφωνώ όμως με κάθε τι που μοιάζει μοιρολατρικό και εύχομαι να μην είναι αυτός ο(η) άνδρας(αγάπη) της ζωής σου και να προχωρήσεις...

Αγάπη & Δηλητήριο
χχ

υ.γ. Αλήθεια, τι δουλειά είχε η βάρκα στην Τσιμισκή?!?!?!?!?

Naty! said...

Δεν έχει σημασία αν ήταν για καλύτερα ή για χειρότερα..αυτό που μετράει είναι πως έκανες αυτό που ή8ελες. Αν δείς τον εαυτό σου τότε θα θυμηθείς πως η καρδιά σου, σου έλεγε αυτό ακριβώς το πράγμα...Μη μετανιώνεις για τίποτα!Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι...αφού εμείς μαζί 8α γεράσουμε ζουζού μου, 8α βλέπουμε βέρα στο δεξί στη διαπασών και 8α αλωνίζουμε τη θεσσαλονίκη και όλα της τα καφέ-μπαρ!
πετραδακι πετραδακιιιιι!!!!!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα said...

Πότε θα μπορέσουμε να καταλάβουμε πως οι άνθρωποι της ζωής μας μπορεί και να έχουν περάσει χαθεί και ότι ποτέ δεν θα τους αναγγείλουν κωδωνοκρουσίες και παχουλά αγγελάκια με κυτταρίτιδα;
Γράφε στο μπλογκ. Είναι θεραπευτικό. Και για σένα και για μας.

unlearn... said...

Όπως κι αν ακούγεται, όλα για καλύτερο είναι νομίζω.
Οτι έγινε έγινε και δεν έχει νόημα να κοιτάς πίσω και να αναρωτιέσαι.

Ζήσε τώρα το μπέρδεμα και την αναμονή και όλο αυτό που συμβαίνει....χρειάζονται και τέτοιες στιγμές να ζούμε.

Και θα ξανάρθει το ροζ συννεφάκι.Ω ναι.Λαλαλααααα......ναι σου λέω!

Και τελικά είδες που είχες κάτι να πεις?Κι αν νομίζεις οτι δεν έχεις να πεις τίποτα, τότε είναι που έχεις να πεις τα περισσότερα....νομίζω.
Γράφε στο μπλογκ όπως λέει κι ο σκύλος...

Και αν δεν έχεις τι να γράψεις....τραγούδα οεο!!!



Λαλαλαλαλααααα!!!!!!

iro* said...

@love and poison καταρχην εχω πολυ πολυ ωραια δαχτυλα, κ συμφωνα με γκαλοπ, ωραιοτερα απο αλλες... Οποιος καταλαβε, καταλαβε!!!!!Τωρα για το κυριως θεμα τι να πω... Εχει αναλυθει τοσο πολυ ολα αυτα τα χρονια.. Οτι προχωραω, ειναι το μονο σιγουρο!!! Κ ολα πανε καλα... Αλλα ειναι κ αυτο το φθινοπωρο..Ασε που γενικα δεν ξεχναω ευκολα..
Και ναι, ειμαι η Ηρω του republic!!! Πειραζει???? :):):) :p
***

@Ζουζου μου ολα μαζι θα τα περασουμε...
πετραδααααααακι πετραδαααακιιιιιι κ λελελελλελελελελελελελελελε!!!!!
και μπαρακια ναιαιιαιαιαιαιαι!!!1
και καφε ναιαιαιαιαιιαιαιαιαιαι!!!
και καφενεια, οκ, ναι!!!
Αλλα οχι βερα!!!! Οχιιιιιιιι!!!!
;) ***

@Σκυλε μου, απ'οτι εχω καταλαβει, αυτο συμβαινει γενικοτερα, οχι μονο με τους ανθρωπους.. (φυση, περιβαλλον).. Νομιζουμε οτι τιποτα δεν αλλαζει κ ολα θα ειναι εκει, οτι εμεις δεν χρειαζεται να προσπαθουμε, κ οσο κ αν αλλαζουμε εμεις, ολα θα ειναι ιδια κ θα μας περιμενουν οταν τα εχουμε αναγκη.. Μεχρι να ΄ρθει το χαστουκι!! Κ εινα δυνατο το ατιμο!!! Αλλιως δεν περνουμε χαμπαρι τι γινεται!! the show must go on, anyway...
Φιλια!!
***

@unlearn... νομιζω οτι εχω παρα πολλα να πω, αλλα δεν ξερω απο που να αρχισω!!! Τα καλυτερα ερχονται!!! Να περνας καλα κ εσυ κ να τραγουδαμε ντουετο!!!!! :):):)
***

Sotona Dos said...

Καλο μηνα...Περασε το χτες και θα σταθω στο πρωτο σχολιο,Ηρω.Το ποδοσφαιρο εσυ θα το μαθαινεις στα αγορια? Στα κοριτσια τι θεμα θα εχετε?Οχι κολυμβηση ελπιζω γιατι θα κανουν πλατες μεγαλυτερες απο τα αγορια.Αληθεια ΙΟS λεγεται το νησι...?

Σπύρος Σεραφείμ said...

όλα καλά θα πάνε, ρε!
μαζί σου είμαστε, σε αφήνουμε καθόλου;

Dimitris said...

Epitelous ligo kinisi....
Ola telika gia kalo ginonte

Anonymous said...

Hola chica,

για δες που άμα περνάς αρκετή ώρα σε αυτό το ρημάδι, βρίσκεις γνωστούς και φίλους.Επί του θέματος να φοβάσαι και να ανησυχείς μόνο όταν δεν θα βρείς comments στον καήμο σου. Φιλιά ρε

iro* said...

@stereotype εγω τους κανω ποδοσφαιρο κ με μεγαλη επιτυχια μαλιστα!!! Οσο για την κολυμβηση, νομιζω οτι ειναι πολυ μακρινο ονειρο το δημοσιο δημοτικο σχολειο με δικη του πισινα..
Ιος, ναι.. το νησακι μου.. :)
***

@Σπυρο μου, ολα θα πανε καλα, σιγουρα!! Κ αυτο το χειμωνα μαζι θα τον περασουμε, εννοειται!! Κ ευτυχως.. Σε φιλω!!
***

@Δημητρη, το ελπιζω!!!!
Καλησπερα!! ;)

@Χαρα μου!!!! Μπουμπουκι μου!!! Με ανακαλυψες εεε???
Πολλα πολλα φιλια, να περνας να τα λεμε!!! :):):):):):)
***

Sotona Dos said...

Aληθεια το mojo υπαρχει ακομα?
4 καλοκαιρια ΙΟ
καποτε...
πριν 8 χρονια...
χοροι με μαγισσες...

"ομορφες" αναμνησεις.

drunksoul said...

Η ζωή προχωρά και μαζί της πρέπει να προχωράμε και εμείς. Καλό κουράγιο με το θέμα της δουλειάς. Να είσαι καλά.